Tájékoztató

Kitöltési útmutató

Kérelem helyi zajrendelet alóli felmentés munkavégzéshez

 

Az eljárás illetéke 0,- forint.

 

A kérelem 1. pontjában szereplő adatoknál az építőipari kivitelező kérelmező adatait kell rögzíteni.

A kérelem 2. pontjában a munkavégzés, vagy rendezvény esetén az ideiglenes építmények építésének helyét, címét kell megadni. A kérelem tárgyával összeföggésben korábban keletkezett előzményes iratok ügyiratszámát kell megadni.

A kérelem 3. pontjában a munkavégzés időpontját, időtartamát, szakaszait kell megadni, napi óra, perc időtartamra bontásban, hétköznap és hétvégén külön-külön részletezve. (pl. hétköznap 18-19 óráig, szombaton 9-15 óráig)

A kérelem 4. pontjában a kérelem részletes indoklása a zaj- és rezgésvédelem helyi szabályozásáról szóló 45/2012. (X.11.) önkormányzati rendelet 2. § (2) bekezdése alapján.

A munkavégzés része a munkálatokat kiszolgáló szállítási és rakodási tevékenység is, ezért a kérelem benyújtásánál figyelembe kell venni, és a kérelmezett időtartamon belül kell elvégezni.

1. oldal

Kérelem helyi zajrendelet alóli felmentés munkavégzéshez

 

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal részére, az Építési és Műszaki Osztály felé.

 

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Képviselő-testületének a zaj- és rezgésvédelem helyi szabályozásáról szóló 45/2012. (X.11.) önkormányzati rendelete alapján kérem, az alábbi időtartamban a zajrendelet hatálya alól a felmentés megadását, a környezeti zaj- és rezgésterhelési határértékek megállapításáról szóló 27/2008. (XII. 3.) KvVM-EüM együttes rendelet 2. számú mellékletben foglalt, az építési kivitelezési tevékenységre vonatkozó zajkibocsátási határértékek betartásával.

 

Az eljárás illetéke 0,- forint.

 

 

Adatok

1. A kérelmező

2. A munkavégzés/rendezvény helye

Azon ügyfelünk, aki nem rendelkezik más dokumentumhitelesítési móddal, kérjük az alábbi program segítségével először hitelesítse, majd azt követően töltse fel a mellékleteket hozzánk.

 

Azonosításra visszavezetett dokumentumhitelesítés:

 

AVDH

 

2. oldal

4. A 45/2012. (X.11.) számú önkormányzati rendelet 2. § (2) bekezdése alapján az időbeli korlátozása alóli felmentés iránti kérelem részletes indoklása:

A munkavégzés része a munkálatokat kiszolgáló szállítási és rakodási tevékenység is, ezért a kérelem benyújtásánál figyelembe kell venni.

A kérelemben közölt adatok a valóságnak megfelelnek.

Helység
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező